Internet aanbiedingen met cadeau: Check nu de beste!

Internet aanbiedingen met cadeau

Op zoek naar de beste internet aanbiedingen met cadeau van dit moment? Zo ja, dan zit je in dit artikel goed. Door te profiteren van een cadeau (korting of fysiek cadeau) bij het internet abonnement kan je tot wel honderden euro’s besparen per jaar.

In dit artikel vind je zowel de beste internet aanbiedingen van dit moment, maar ook: de soorten cadeaus bij internet en tv, voorbeelden van populaire acties, waar je op moet letten en tot slot hoe je moet overstappen om in aanmerking te komen voor een cadeau.

Heb je weinig tijd voor het lezen van dit artikel? Weet dan dit! Als je een cadeau wilt bij jouw internet abonnement, dan moet je overstappen van provider. De acties gelden alleen voor nieuwe klanten. Check hieronder in de tabel de beste aanbiedingen van nu.

Beste internet aanbieding met cadeau

Hieronder vind je de beste internet aanbiedingen met cadeau van dit moment. De providers met de meeste keuze staan bovenaan. Let wel op! De aanbiedingen en cadeaus verschillen van tijd tot tijd. Check hierom ook altijd de website van de provider!

ProviderCadeau bij het internet abonnementMeer info
>Gratis Philips SMART TV
>Gratis Philips Soundbar
>6 maanden korting
>12 maanden korting (2-jarig contract)
>2 KPN SuperWifi punten
Bekijk bij KPN
>6 maanden korting
>Samsung Galaxy Tab A8
>TP-Link Deco X60 Mesh Wifi
>Budget Mobiel onbeperkt Sim Only 1-jaar
Bekijk bij Budget
>3 maanden 50% korting (Internet Only)
>6 maanden korting + gratis tv-pakket
>12 maanden korting op pakket Elite
Bekijk bij Ziggo
>6 maanden korting zonder aansluitkostenBekijk bij Odido
>8 maanden kortingBekijk bij Delta
>6 maanden kortingBekijk bij Caiway
>6 maanden kortingBekijk bij Online.nl
>6 maanden kortingBekijk bij Youfone
>Gratis Wifi versterkersBekijk bij Solcon
GeenBekijk bij Freedom

Soorten cadeaus bij internet en tv

Zoals je in de tabel ziet, zijn er verschillende soorten cadeaus bij internet en tv abonnementen te verkrijgen. Bij sommige internet providers kan je alleen kiezen uit korting, terwijl je bij andere providers ook kunt kiezen voor een welkomstcadeau.

Korting als cadeau bij het internet abonnement

Als je korting wilt als cadeau bij het internet abonnement, dan krijg je vaak de keuze voor korting. Hierbij geldt: hoe meer diensten je afneemt, des te hoger de korting is. Dus ga je bijvoorbeeld voor alleen internet, dan krijg je vaak de helft van de korting. In plaats van 8 of 6 maanden korting krijg je dan 4 of 3 maanden korting.

Voordat je kiest voor een internet aanbieding met cadeau, is het altijd slim om eerst even de daadwerkelijke korting uit te rekenen. Dit kan je handig doen met de volgende formule: Korting = voordeel (maandbedrag-korting) x het aantal maanden korting.

Fysiek cadeau bij een internet en tv abonnement

Sommige internet providers bieden naast de optie voor korting ook een fysiek cadeau als welkomstcadeau aan. Hoewel het van de actie afhangt wat het cadeau zal zijn, komt het regelmatig voor dat nieuwe klanten kunnen kiezen voor een:

 • Smart tv (bijvoorbeeld de Philips 43PUS7906/12)
 • Tablet
 • Soundbar
 • Smart speaker
 • Gameconsole (Playstation 5 of Xbox Series S)

Ook als je kiest voor een internet aanbieding met fysiek cadeau, kan je het beste even het daadwerkelijke voordeel berekenen. Dit kan je vrij simpel doen door de prijs van het product te vergelijken met de prijs dat het heeft bij Bol.com, MediaMarkt of Coolblue.

Voorbeelden van internet en tv acties

In het verleden zijn er verschillende internet aanbiedingen geweest met cadeau. Hieronder hebben we de leukste acties uit het verleden voor je verzameld.

Gratis tv cadeau bij een internet abonnement

Heb je geen goede tv meer? In dat geval kan het interessant zijn om eens te kijken of je ergen een gratis tv cadeau kan krijgen bij een ander internet abonnement. Regelmatig komen er bij KPN en Solcon acties voorbij met een gratis smart tv. Hierbij mag je gerust zeggen dat het geen oude modellen zijn, want de waarde ligt tussen de €300 en €500.

Gratis tablet bij een internet abonnement

Heb je altijd al een IPad of Android tablet willen hebben? In dat geval is het aan te raden om de internet aanbiedingen van de verschillende providers in de gaten te houden. Regelmatig komen er namelijk acties voorbij waar je een gratis Microsoft Surface of Apple IPad cadeau krijgt. Ook deze waarde ligt al snel rond de €400.

Waarop moet je letten bij internet aanbiedingen met een cadeau

Als je wilt kiezen voor een internet aanbieding met welkomstcadeu, dan doe je er goed aan om altijd goed de voorwaarden te lezen. Vaak hoef je alleen klant te worden om in aanmerking te komen voor een aanbieding. Niettemin is het goed om hier naar te kijken.

In de tweede plaats is het ook goed om even naar de duur van het contract te kijken. Soms geven internet providers wel 12 maanden korting, maar moet je ook 2-jaar klant blijven. Ofwel, na 12 maanden betaal je het reguliere tarief. Aangezien providers ook wel 12 maanden korting geven bij een 1-jarig contract moet je hier even goed opletten.

Tot slot is het ook goed om even te kijken naar de daadwerkelijke waarde van de cadeaus ten opzichte van korting. Maak altijd een berekening van hoeveel euro de korting oplevert en zet dit af tegen de waarde van het cadeau bij een andere winkel.

Hoe werkt het overstappen van internet en tv met cadeau?

Overstappen van internet en tv met cadeau is niet moeilijk. Hiervoor kan je het volgende stappenplan gebruiken:

 1. Kies de gewenste internet aanbieding.
 2. Doe op de website van de provider een postcodecheck.
 3. Kies een internetpakket (Internet Only, internet en tv of alles-in-1).
 4. Kies de benodigde internetsnelheid.
 5. Vul de benodigde gegevens in.
 6. Maak gebruik van de overstapservice, veel providers bieden dit aan.
 7. De overstap is gelukt.

Hoewel niet alle internet providers een overstapservice aanbieden, is het zeker aan te raden om hiervan gebruik te maken als dit wordt aangeboden. Door gebruik te maken van deze service hoef je zelf het contract niet af te sluiten bij jouw huidige internet provider. Ook zit je op deze manier geen moment zonder internet.

Kortom, is het slim om te kiezen voor een cadeau bij een internet abonnement?

Ja, vrijwel altijd is het interessant om te gaan overstappen en hierbij gebruik te maken van een internet aanbieding met een cadeau. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren kan je kiezen voor een fysiek welkomstcadeau of korting.

Zoals benoemd in dit artikel komt het regelmatig voor dat je kan kiezen voor een gratis tv of tablet. Hoewel vaak het aantrekkelijk is om meteen voor het cadeau te kiezen, doe je er ook verstandig aan om het voordeel te berekenen als je kiest voor korting cadeau. In het verlengde geldt dit ook voor het controleren van de marktwaarde van het cadeau.

Hoe dan ook, wil je weten wat op dit moment de beste internet aanbiedingen zijn? Check dan zeker de tabel bovenaan in dit artikel. We proberen de tabel zo actueel mogelijk te houden zodat jij altijd beschikt over de beste aanbieding om jouw adres!

Foto van auteur
Als oprichter van internetabbo.nl vind ik het belangrijk om bezoekers te helpen bij het vinden van het beste internet abonnement. Dit is vaak niet de snelste- of goedkoopste optie, maar een combinatie van beide. Voordat ik begon met Internetabbo.nl heb ik meerdere vergelijkingswebsites beheerd en ruime ervaring kunnen op doen in de telecommarkt. Al meer dan 1.000 huishoudens heb ik geholpen aan nieuw internet.
','

' ); } ?>