T-Mobile internet

T-Mobile Thuis internet logo

Ben je op zoek naar een internet abonnement van T-Mobile? In dat geval is het zeker verstandig om naar het aanbod van T-Mobile Thuis te kijken. Bij deze provider geniet je namelijk van relatief lage tarieven en heb je de keuze uit meerdere internetsnelheden. Bovendien biedt zij in veel delen van ons land glasvezel via zowel haar eigen netwerk als dat van Delta Fiber en KPN.

T-Mobile internet abonnementen

Als je een T-Mobile Thuis internet abonnement af wilt sluiten, dan kan je kiezen voor een internetpakket met alleen internet, een pakket met internet en tv of een pakket met internet, tv en bellen (alles-in-1 pakket). Hieronder zetten wij graag de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje met onder andere de vanaf prijs.

InternetpakketVanaf prijsMeer info
Alleen internet€45,00 per maandBekijk bij T-Mobile
Internet & TV€60,00 per maandBekijk bij T-Mobile
Internet, tv en bellen€62,50 per maandBekijk bij T-Mobile

Alleen internet

Bij T-Mobile is het mogelijk om een internet abonnement af te sluiten met alleen internet. Ofwel, door het weglaten van tv en vast bellen in het pakket bespaar je rond de €15,- per maand. De exacte samenstelling van het abonnement is afhankelijk van je adres. Kan je bijvoorbeeld voor snel glasvezel kiezen of voor het mindere snelle ADSL-internet via het KPN-netwerk?

Kun je voor glasvezel internet kiezen? Dan heb je de keuze uit 3 internetsnelheden, namelijk: 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en 1000 Mbit/s. Voor het minst snelle pakket betaal je een vanaf prijs van €45,- per maand en voor het snelste internetpakket betaal je een vanaf prijs van €55,- per maand.

Natuurlijk kan je het alleen internet abonnement bij T-Mobile ook nog uitbreiden. Dit doe je bijvoorbeeld met extra wifi punten of Veilig Online Thuis. Dit is een extra dienst voor internetbeveiliging (antivirussoftware).

Internet en TV

Wil je naast internet ook tv-kijken? In dat geval is een internet en tv pakket iets voor jou. Qua TV heb je bij deze internetprovider de nodige mogelijkheden. Allereerst krijg je bij het tv-pakket de beschikking over 64 tv-zenders waarvan bijna allemaal in HD. Om tv te kunnen kijken kan je aangeven of je hiervoor gebruikt wilt maken van een interactieve tv ontvanger of dat je liever draadloos tv wilt kijken via de app.

Als je te weinig tv-zenders hebt, dan kan je ook nog kiezen voor meerdere extra tv-pakketten. Denk hierbij aan ESPN Compleet, Kids & Music Pakket of Viaplay. Ook is het mogelijk om ‘Cloud Opnemen’ te selecteren. Je kunt hiermee makkelijk programma’s opnemen en opslaan in de Cloud en nadien terugkijken. Voor deze extra dienst betalen klanten een bedrag van €5,- per maand.

Hoe dan ook, stel je het goedkoopste internet en tv abonnement bij T-Mobile samen? Dan betaal je hiervoor een vanaf prijs van €60,- per maand voor. Let op! Dit bedrag is exclusief korting voor nieuwe klanten.

Internet, tv en bellen (alles-in-1)

Met een alles-in-1 pakket van T-Mobile kom je niks tekort. Je geniet van razendsnel internet, van interactieve televisie en van vaste telefonie. Het mooie hierbij is dat je ook nog je eigen pakket samen kunt stellen. Zo heb je hierbij meerdere mogelijkheden, zoals:

  • Meerdere internetsnelheden. Welke internetsnelheid je kiest, is uiteraard afhankelijk van het gewenste gebruik. Check dit op de website van T-Mobile.
  • TV. Bij T-Mobile kun je aangeven of je wel of geen tv-ontvanger wilt mee bestellen. Zowel de app als eerste tv-ontvanger is gratis. Natuurlijk heb je ook nog de keuze om meerdere aanvullende zenderpakketten te bestellen.
  • Bellen. Je hebt ook nog de keuze uit drie belpakketten. Zo kun je voor Vast Bellen Start, Unlimited Vast Bellen en Unlimited Vast Bellen Plus kiezen.

Hoe dan ook, wil je het goedkoopste alles-in-1 pakket bij T-Mobile bestellen? Dan betaal je hiervoor minimaal €62,50 per maand voor.

T-Mobile biedt internet via meerdere netwerken

T-Mobile beschikt voor haar glasvezelinternet in sommige delen van ons land over een eigen netwerk. Om meerdere huishoudens in Nederland te kunnen bedienen biedt zij tegenwoordig ook glasvezel aan via het netwerk van Delta Fiber en KPN. Het gevolg is hetzelfde dienst, maar met een betere landelijke dekking.

Zoals al vaker in dit artikel vermeld is het wel van jouw adres afhankelijk of je daadwerkelijk van glasvezel kunt gebruik maken. Is er geen glasvezel aanwezig? In dat geval kan je vaak ook nog kiezen voor T-Mobile Thuis internet, echter moet je dan wel genoegen nemen met het minder snelle ADSL-internet via het KPN-netwerk.

Desalniettemin, kies je voor een internet abonnement van T-Mobile Thuis? In dat geval krijg je een Zyxel-modem thuis geleverd. Met de handige handleiding kan vrijwel iedereen het modem zelf installeren. 

T-Mobile glasvezel internet

In een groot deel van het land kun je inmiddels voor T-Mobile glasvezel internet kiezen. Dit komt onder meer dat T-Mobile gebruik maakt van meerdere glasvezelnetwerken. Zo levert zij glasvezel via haar eigen netwerk, maar ook via dat van KPN, Delta Fiber en lokale aanbieders.

Hoewel het gebruiken van andermans netwerk een positief gegeven is, kan het wel zo zijn dan T-Mobile hogere tarieven hanteert voor glasvezelklanten die het signaal niet geleverd krijgt via haar eigen netwerk. Ofwel, als T-Mobile Thuis glasvezel levert via het KPN-netwerk, dan kan dit €10,- tot €15,- euro duurder uitvallen.

Is dit erg? Niet per se. Door het vergelijken van internet abonnementen kan je erachter komen dat T-Mobile Thuis nog steeds een goedkopere optie is. Hoe dan ook, voor het goedkoopste glasvezel internet abonnement betaal je een vanaf prijs van ‘slechts’ €45,- per maand.

TV bij het T-Mobile internet abonnement

Als je bij het T-Mobile internet abonnement ook tv wilt kijken, dan kan je dit aanvinken tijdens het bestellen. Hiervoor betaal je omgerekend maandelijks een bedrag van €15,- per maand. Wat je krijgt in het tv-pakket? Nou in ieder geval de beschikking over 64 (populaire) tv-zenders, waarvan 59 zenders in HD.

Hierbij kan je zelf bepalen hoe je televisie wilt kijken. Kies je voor de interactieve tv-ontvanger of de tv app. In beide gevallen kan je van enkele handige extra functies gebruik maken, zoals: pauzeren, begin gemist en terug kijken. Het opnemen van tv-programma’s (en het doorspoelen van reclame) kost €5,- per maand extra. Goed om te weten is dat je de tv app op meerdere apparaten kunt gebruiken.

Vast bellen bij T-Mobile

Vast bellen is bij T-Mobile ook mogelijk. Hierbij geniet je van gratis nummerbehoud en kies je voor één van de volgende pakketten:

  • Vast Bellen: €2,50 per maand plus een variabel starttarief van €0,13 per gesprek + €0,13 per minuut. 
  • Unlimited Vast Bellen: €10,- per maand. Onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland.
  • Unlimited Vast Bellen Plus: €15,- per maand. Onbeperkt bellen naar vaste- en mobiele nummers in Nederland.

Combivoordeel met T-Mobile internet en mobiel bellen

Heb je op dit moment al een mobiel bellen abonnement bij T-Mobile? Dan geniet je van interessante kortingen. Zo krijg je €5,- korting per maand op internet voor thuis. Ook krijg je €2,50 korting op je mobiele internet abonnement. Overigens kun je ook van dit combivoordeel profiteren met een abonnement van Ben of Tele2.

Overstappen naar T-Mobile

Heb je een interessant internet abonnement bij T-Mobile gevonden? Sluit dit abonnement dan direct online af. T-Mobile neemt vervolgens de rest van het werk voor je uit handen. Zo zegt T-Mobile je huidige contract op en stuurt men tijdig het modem en ander benodigd apparatuur naar je woning.

T-Mobile aanbieding

Op het moment van schrijven geniet je van interessante aanbiedingen bij T-Mobile. Zo krijg je de eerste 6 maanden voor slechts €30,- per maand. Bovendien hoef ook tijdelijk de eenmalige aansluitkosten niet te betalen. Let op! De aanbieding kan op het moment dat je dit artikel leest verschillen. Check daarom altijd de website van T-Mobile voor een overzicht van de actuele aanbiedingen!