KPN welkomstcadeau – Nu internet en tv met cadeau!

KPN welkomstcadeau bij internet en tv

Overstappen naar KPN internet met cadeau? Goede keuze, want met KPN geniet je van een goed netwerk en een goede service. Helaas is KPN wel iets duurder. Gelukkig kan je dit omzeilen met een welkomstcadeau van KPN.

Hoe dan ook, in dit artikel kom je alles te weten over de huidige aanbiedingen. Zo kijken we onder andere naar: de huidige acties, alles-in-1 aanbiedingen die regelmatig terugkeren en wat de voorwaarden zijn om van een cadeau te kunnen profiteren.

Heb je geen tijd? Weet dit! Op het moment van schrijven kan je als nieuwe KPN-klant kiezen tussen een gratis smart tv, 6 maanden korting of 2 gratis Superwifi-punten (wifi-versterkers). Check voor de huidige deals op jouw adres de website van KPN.

KPN alles-in-1 pakket met kado

Hieronder in de tabel staan de internet- en alles-in-1 pakketten van KPN met kado. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om alleen voor internet only te gaan. Ook hier krijg je dezelfde aanbiedingen. Tip! Check altijd de website van KPN voor de actuele deals.

PakketWelkomstcadeausVanaf prijsMeer info
Internet only>6 maanden €35,-
>2 Superwifi punten
€42,50 per maandBekijk bij KPN
Internet & tv>6 maanden €35,-
>2 Superwifi punten
€55,00 per maandBekijk bij KPN
Internet, tv en bellen>6 maanden €35,-
>2 Superwifi punten
€57,00 per maandBekijk bij KPN

KPN alles in 1 aanbieding in het verleden

Hoewel KPN momenteel andere aanbiedingen kan hebben lopen, komen enkele acties regelmatig terug. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gratis tv actie als weekenddeal of tijdens Black Friday. Ook de iPad of Samsung tablet komt regelmatig terug als welkomstcadeau. Hieronder bespreken we kort deze acties uit het verleden.

KPN actie gratis tv

Voorbeeld van KPN alles-in-1 met kado
Voorbeeld van tv cadeau bij KPN alles-in-1

Regelmatig kunnen nieuwe KPN-klanten in plaats van korting ook kiezen voor de actie waarbij je een gratis smart tv krijgt. In veel gevallen gaat dit om een smart tv van Philips. Volgens KPN ligt de waarde van deze televisie rond de €400 á €500. Mocht je nog geen smart tv hebben of een extra tv willen hebben, dan is deze actie zeker een optie.

In vergelijking met de kortingsactie levert het zelfs meer geld op. Zodoende krijg je met de kortingsactie 6 maanden internet en tv voor €35,-. Omgerekend krijg je dan €192,- voordeel. Hoewel dit een mooi bedrag is, krijg je met de smart tv dus meer voordeel.

Check de website van KPN of de tv actie er is, en zo ja welk merk en versie het is.

KPN iPad of tablet als welkomstcadeau

Bij KPN kan je ook regelmatig kiezen voor een iPad, Samsung tablet of Microsoft Surface als gratis welkomstcadeau. Vaak gaat dit om de standaardversie, maar toch kijkend naar de waarde van een iPad dan betaal je hier als nieuwprijs €400 voor.

Als je dit ook omrekent met de kortingsactie, dan krijg je ook hier weer meer voordeel. Want kijkend naar de kortingsactie dan krijg je hier omgerekend met het duurste alles-in-1 pakket ongeveer €192,- kado bij 6 maanden korting en €288,- kado bij 9 maanden.

Check ook hier altijd de website van KPN of er momenteel een actie voor gratis iPad is.

Hoe profiteer je van het welkomstcadeau als nieuwe KPN klant?

Om in aanmerking te komen voor het welkomstcadeau van KPN moet je minimaal een nieuwe klant zijn. Helaas heeft KPN geen acties voor bestaande klanten. Als je als bestaande klant met KPN internet wilt profiteren van een aanbieding, dan kan je het beste overstappen naar een andere internet provider voor meer korting of een cadeau.

Hoe dan ook, wil je profiteren van een welkomstcadeau volg dan de volgende stappen:

  1. Controleer of het huidige contract bij jouw internetprovider opzegbaar is.
  2. Stel een internetpakket samen op de website van KPN.
  3. Kies een welkomstcadeau tijdens het bestelproces.
  4. Vul je NAW-gegevens in en rond het bestelproces af.
  5. Installeer het internetpakket op de ingangsdatum en ontvang snel jouw cadeau.

Kortom, overstappen naar KPN met cadeau

KPN overstappen met cadeau actie juli 2023
Huidige KPN welkomstcadeau

Overstappen naar KPN brengt meerdere voordelen met zich mee. Naast het cadeau krijg je met KPN ook een betrouwbaar netwerk en goede klantenservice hiervoor terug. Hoewel korting interessant kan zijn, kunnen de welkomstcadeaus meer waard zijn.

Zoals in dit artikel besproken biedt KPN regelmatig aan nieuwe klanten cadeaus aan waarbij zij kunnen kiezen uit een smart tv, iPad of Surface laptop. Is dit niet het geval? Ook de korting wat indirect geld oplevert, kan met een waarde van €200,- interessant zijn.

Bij het overstappen is er één gouden tip. Check regelmatig de website van KPN of er interessante deals voor jouw adres tussen staan. In sommige gevallen biedt KPN zelfs exclusieve welkomstcadeaus per adres, omdat er onlangs glasvezel is aangelegd.

Veelgestelde vragen over KPN haar welkomstcadeau

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die regelmatig voorkomen bij klanten die op zoek zijn naar meer informatie over het welkomstcadeau van KPN.

Hoeveel levert een aanbieding op bij KPN?

Afhankelijk van de actie levert een aanbieding met korting bij KPN vaak rond de €200 op. Als je kiest voor een cadeau dan krijg je vaak net iets meer, want deze hebben vaak een waarde van rond de €400.

Hoe ontvangen nieuwe klanten het welkomstcadeau?

Uitzonderingen daargelaten stuurt KPN veelal het welkomstcadeau 1 dag na de ingangsdatum van jouw abonnement op. Zo weet zij zeker dat jij ook daadwerkelijk gebruik gaat maken van het internetpakket.

Heeft KPN ook een cadeau voor bestaande klanten?

Ja en nee. KPN heeft af en toe een cadeau voor bestaande klanten, maar deze zijn niet te vergelijken met het welkomstcadeau voor nieuwe klanten. Zo kan je met het zogeheten KPN kadootje meedoen met prijsvragen of gratis popcorn krijgen.

Foto van auteur
Als oprichter van internetabbo.nl vind ik het belangrijk om bezoekers te helpen bij het vinden van het beste internet abonnement. Dit is vaak niet de snelste- of goedkoopste optie, maar een combinatie van beide. Voordat ik begon met Internetabbo.nl heb ik meerdere vergelijkingswebsites beheerd en ruime ervaring kunnen op doen in de telecommarkt. Al meer dan 1.000 huishoudens heb ik geholpen aan nieuw internet.