Over ons

Home » Over ons

In 2023 is Internetabbo.nl opgericht door Marnick de Haan. Op Internetabbo.nl vinden consumenten en bedrijven de belangrijkste informatie over internet providers. Ook is het mogelijk om internet abonnementen te vergelijken voor zowel thuis als mobiel. Internetabbo.nl is onderdeel van MNDH Media dat meerdere vergelijkings- en contentwebsites beheert.

Sinds de oprichting van MNDH Media hebben wij al meer dan 1000 huishoudens geholpen bij het vinden van een nieuw internet abonnement. Bij het vinden van een nieuwe abonnement vinden wij het belangrijk dat de wensen van de klant centraal staan. Dit kan zowel in de vorm van een informatieve blog als de vergelijktool.

Waarom voor ons kiezen:

  • 100% onafhankelijk
  • Vergelijk & bespaar meer dan €100,- per jaar
  • Onafhankelijke informatie van de verschillende providers

Onze missie

Onze missie is het transparanter maken van het vergelijken van internet abonnementen in de telecombranche. Hierbij streven we naar het eenvoudiger maken van het proces door zowel de juiste informatie te geven, als het kunnen vergelijken van de internet pakketten onderling door middel van een vergelijktool.

Verdienmodel

Voor het onderhouden van de website heeft het inkomsten nodig. Als inkomstenbron maken wij gebruik van affiliate marketing, betaalde blogs en advertenties. Goed om te weten is dat de uitkomst uit de vergelijktool onafhankelijk is. Met andere woorden, wij hebben geen belang bij provider x of y. In het geval van een betaalde blog of advertentie zal dit altijd worden aangegeven.

Contact

Mocht je een vraag hebben of interesse hebben in een samenwerking, gebruik dan de contactgegevens op de contactpagina.